Jobba hos oss

Hos oss på Husensjö skola får du en arbetsplats där vi uppmuntrar nyfikenhet och nytänkande. IKT är ett uttalat fokusområde för oss.

Här får du vara med att utveckla inkluderande lärmiljöer och ett formativt arbetssätt, inte bara på pappret utan på riktigt. Vårt mål är en skola där alla elever verkligen känner delaktighet och ansvar för sin utbildning. Det kräver att vi ständigt utvecklas och det gör vi genom att satsa på det kollegiala lärandet där pedagoger delger varandra sina erfarenheter.

Husensjö skola är en av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor. Här tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas. Som medarbetare på Husensjö skola är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.

Jobba på vårt fritidshem

Läs om fritidshemmet på Husensjö skola.